Opis forum
Bota to masz na mordzie smieciu btw Ersoy ja mam 16 lat więc jest róznica w powaznym wieku jeszcze nie jestem a Ty po maturze na studia chyba musialbys isc nie ? a tego nie widac co do reszty to samo... siedzicie tylko w domu i napierdalacie w ta Tibie a mówicie na innych zal mi was po prostu nie zgrywajcie kozakow bo wcale nie jestescie kto by sie bal 18 latkow ktorzy siedza przed tibia 3/4 zycia z przerwa na sen chcecie to wpadajcie nie mam czego sie obawiac tylko powiedzcie w ilu to sie zrobi ustawke a nie ze 1 na 20 osob ;]
Ostatnio edytowany przez Janks (2008-02-19 12:08:43)
Dobra chory na glowe jestes masz adhd nie gadam z toba...
a pozatym ja chodze do 2 liceum a nie po maturze ciulu a huggarn po maturze jakos chodzi na studia 2 klasa jest i jakos umie pogodzic tibie i rl zycie
Ostatnio edytowany przez Ersoy (2008-02-19 12:25:38)
Lol atten od kazdego od nas na rl bys wyrwal w pizde;] Widac po tym jak piszesz ze jestes pizda ;] Taka parowka odrzucona przez ekipe ;] Masz wogole jakis kumpli z osiedla ? Swoja EKIPE ? ;] Huja masz w morde i kondona w dupie Jak juz tu nie grasz to zamknij psiute i sie nie wypowiadaj. ;]
Nie bój sie mam qmpli jak pizda to wy mówicie raczej szukając glupiej wymowki ja powiedzialem skoro jestem dzieckiem pizdą itd skoro znacie moj adres nazwisko i reszte to zapraszam was. A to ze moi qmple nie graja w Tibie nie oznacza ze ich nie mam bo uwierz mi oni maja swoj rozum i na takie gowna nie traca czasu
w przeciwienstwie do was :]
Ja naprzyklad nie znam twojego adresu nazwiska a nawet imienia. Nawet jakbysmy tam do ciebie wpadli to i tak bys nie wyszedl ;] Albo wyszedl bys z psami ;] Gdybysmy sie spotkali gdzies na miescie podskoczylo by ci cisnienie, szybko bys zbladl, nogi z waty i do taty
Ostatnio edytowany przez Draqua (2008-02-20 15:51:21)
Nowy użytkownik
Powinno dla pallka byc C arrow i m bow do zamuwienia w 1 sms ;] i Prosze powiedzcie mi kiedy bedzie online ten ots bo juz sie nie moge doczekac expienia i high lvl ;];];];] pozdro all
Ostatnio edytowany przez Ikar Shirus (2008-02-21 09:59:10)